Älsklingsfrö® under förändring!

En del av er, som kanske också följer mig via min Facebooksida, vet redan att Älsklingsfrö står under förändring. Det kommer tyvärr göra att bloggen kommer få stå tillbaka lite, åtminstone nu för en period. Jag har länge velat och funderat på vad jag vill med Älsklingsfrö och har kommit fram till att mitt syintresse är så stort att jag absolut inte vill minska ner på det jag håller på med. Och då går det till slut inte riktigt ihop sig att ha sömnaden som en hobby. Allra helst som jag framöver inte kommer ha någon annan inkomst (föräldradagarna börjar sina). Så efter mycket funderande under en ganska lång period bestämde jag mig innan jul och tidigare i veckan fick jag beskedet: jag innehar nu F-skattsedel (eller FA-skatt) och tar Älsklingsfrö vidare till företagsnivå.
 
Inom de närmaste veckorna kommer jag jobba febrilt på en webshop där jag kommer lägga in allt det som finns färdigt för direkt leverans. Jag kommer även lägga upp en del "minikollektioner" och kanske även kommer välja att ha en second hand avdelning men det är verkligen bara kanske. Det som jag kommer lägga mest tyngd på är:
 
  • Jag vill inrikta mig på att sy och sälja specialanpassade plagg till barn med särskilda behov. Med andra ord: hos Älsklingsfrö ska du som förälder kunna beställa plagg som är anpassade till just ditt barns särskilda funktionsnedsättning. Du som förälder talar om vad du tror att ditt barn kan tänkas behöva för att vardagen skall underlätta när det gäller på-och avklädningsdelen och jag försöker tillgodose dessa behov.
  • Jag kommer erbjuda färgglada/mönstrade mamma/amningsplagg, dock enbart till att börja med överdelar i form av toppar, tunikor, klänningar.
  • Och till sist kommer du så klart även fortsättningsvis kunna specialbeställa plagg utifrån ditt barns och dina önskemål oavsett funktionsnedsättning eller ej.
 
Så med det vill jag önska alla varmt välkomna till Älsklingsfrö som företag och jag blir så klart jätteglad om du vill sprida mitt budskap vidare och följa med mig in i ett nytt spännande år. Och under några veckor kommer jag också ha beställningsstopp på grund av allt förändringsarbete.
 
Bjuder på en bild på mina senast sydda privata kläder.
Cecilia/Klippertill:

Stort lycka till, låter som jättebra idéer du har!

Svar: Tack! Ja vi får hoppas att det blir tillräckligt intressant och att jag kan marknadsföra mig väl!
Älsklingsfrö®

maria Enhäll:

Häftigt 😊 lycka till kära du.

Svar: Tack snygging! Det ska gå bra det här :-)
Älsklingsfrö®

Lotta:

Lycka till med företagandet!

Svar: Tack Lotta!
Älsklingsfrö®

Sanna:

Åh, vad kul och spännande för dig!

Kram Sanna

Svar: Ja det ska bli spännande att se hur pass vingarna bär. Nästa år kommer jag och gör reklam för mig :-)
Älsklingsfrö®

Agneta:

Grattis och lycka till!!
/Agneta
www.mrsbao.se

Svar: Tack Agneta! Det ska bli spännande.
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: